HotBath

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Chroom CXA05CR

Adviesprijs €79,00
€67,00 incl. BTW
Uw voordeel: €12,00
Artikelcode: CXA05CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Klassieke elegantie

De HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder in Chroom (CXA05CR) is de perfecte toevoeging aan elke badkamer. Met zijn elegante en verfijnde uitstraling brengt deze toiletrolhouder een vleugje klassieke elegantie in uw interieur.

De sublieme glans van het chroom zorgt voor een opvallend en levendig accent, waardoor uw badkamer een luxe uitstraling krijgt. Of u nu een moderne, minimalistische stijl heeft of een meer traditioneel interieur, deze toiletrolhouder past bij vrijwel elke interieurstijl.

Kwaliteit en duurzaamheid

Niet alleen is de kleur Chroom tijdloos en veelzijdig, maar de HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan ​​voor een lange levensduur. De onverwoestbare afwerking van het chroom behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Daarnaast biedt deze toiletrolhouder van HotBath de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Met zijn dubbele rolhouders heeft u altijd voldoende wc-papier bij de hand. Het slanke en compacte ontwerp neemt minimale ruimte in beslag, waardoor uw badkamer er netjes en opgeruimd uitziet.

Maak een statement

Met de HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder in Chroom (CXA05CR) maakt u een statement in uw badkamer. Het stijlvolle ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze toiletrolhouder een eyecatcher is.

Het chroom laat zich moeiteloos combineren met andere materialen, waardoor u spannende contrasten kunt creëren en uw badkamer een unieke uitstraling kunt geven. Met dit pronkstuk van HotBath zorgt u ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog is.