HotBath

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Geborsteld Nikkel CXA05GN

Adviesprijs €99,00
€84,00 incl. BTW
Uw voordeel: €15,00
Artikelcode: CXA05GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Geborsteld Nikkel CXA05GN

HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder Geborsteld Nikkel CXA05GN

Subtiele warmte en ambachtelijke uitstraling met Geborsteld Nikkel

De HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) biedt zoveel meer dan alleen een handige plek om je wc-rollen op te bergen. Door te kiezen voor Geborsteld Nikkel, krijg je een product met een unieke afwerking die lijkt op roestvrijstaal, maar met een subtiele, warme gloed.

De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor deze toiletrolhouder een ambachtelijke uitstraling heeft. Het vakmanschap en de aandacht voor detail stralen er vanaf, waardoor dit product een ware blikvanger in je badkamer wordt.

Een veelzijdige kraan die zich aanpast aan elke omgeving

Geborsteld Nikkel is de perfecte keuze voor zowel minimalistische badkamers als ruimtes met rijke details. Het heeft een tijdloze uitstraling die zich moeiteloos voegt naar elke stijl en sfeer. Of je nu een strak modern interieur hebt of juist een klassiek ingerichte badkamer, deze toiletrolhouder past er perfect bij.

De veelzijdigheid van Geborsteld Nikkel maakt het een ware kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving. Het brengt een vleugje luxe en elegantie, zonder opdringerig te zijn. Het is een subtiele toevoeging die de uitstraling van je badkamer naar een hoger niveau tilt.

Volmaakte functionaliteit met oog voor design

Naast de esthetische voordelen, biedt de HotBath Cobber X Dubbel toiletrolhouder ook uitstekende functionaliteit. Met deze toiletrolhouder heb je altijd een extra rol binnen handbereik, waardoor je nooit meer zonder komt te zitten. Het dubbele ontwerp zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten tot de rol helemaal op is voordat je een nieuwe kunt plaatsen.

De solide constructie van deze toiletrolhouder zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit die HotBath biedt. Laat je niet misleiden door de verfijnde uitstraling, dit product is ook functioneel sterker dan het lijkt.