HotBath

HotBath Cobber X Haak Geborsteld Nikkel CXA03GN

Adviesprijs €66,00
€55,00 incl. BTW
Uw voordeel: €11,00
Artikelcode: CXA03GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Haak Geborsteld Nikkel CXA03GN

De veelzijdige en luxueuze kraan die zich aanpast aan jouw stijl

Bij het kiezen van een kraan voor jouw interieur is de kleur een belangrijke factor. De HotBath Cobber X Haak in Geborsteld Nikkel (GN) biedt een elegante en stijlvolle oplossing. De GN afwerking lijkt op roestvrijstaal en voegt een subtiel, warm gloeiend effect toe aan elke ruimte. Het met de hand aangebrachte geborstelde effect geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling.

Een veelzijdige kraan voor elke omgeving

Of je nu een minimalistisch interieur hebt of juist houdt van rijke details, de HotBath Cobber X Haak in Geborsteld Nikkel komt tot zijn recht in elke omgeving. Door zijn neutrale kleur past deze kraan zich moeiteloos aan en vormt hij een harmonieus geheel. Het geborstelde nikkel geeft een luxueuze uitstraling aan je badkamer of keuken, en laat je genieten van een tijdloos en elegant ontwerp.

Een kraan die zich als een kameleon aanpast

De HotBath Cobber X Haak in Geborsteld Nikkel is niet alleen veelzijdig in zijn design, maar ook in zijn functies. Met zijn soepel bewegende hendel en precisiecontrole over de waterstroom, kun je moeiteloos genieten van een comfortabele en plezierige ervaring. Of je nu je handen wast of je gezicht reinigt, deze kraan biedt de perfecte waterstroom voor elke activiteit.

Kenmerken van de HotBath Cobber X Haak Geborsteld Nikkel CXA03GN

  • Elegante kraan met geborstelde nikkel afwerking
  • Handmatig aangebrachte geborstelde afwerking voor een ambachtelijke uitstraling
  • Veelzijdig ontwerp dat past bij zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs
  • Tijdloos en luxueus
  • Precisiecontrole over de waterstroom voor optimaal comfort

Maak een statement in jouw interieur met de HotBath Cobber X Haak Geborsteld Nikkel CXA03GN

De keuze voor de HotBath Cobber X Haak in Geborsteld Nikkel is een keuze voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid. Met zijn prachtige afwerking en moeiteloze functionaliteit brengt deze kraan een vleugje luxe in jouw badkamer of keuken. Creëer een harmonieuze omgeving en maak een statement met deze tijdloze kraan.