HotBath

HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm Chroom CXA06CR

Adviesprijs €105,00
€89,00 incl. BTW
Uw voordeel: €16,00
Artikelcode: CXA06CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm Chroom CXA06CR

Een tijdloze en elegante toevoeging aan uw badkamer

De HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm Chroom CXA06CR is de perfecte keuze voor het toevoegen van stijl en functionaliteit aan uw badkamer. Met zijn chroomkleurige finish straalt deze handdoekstang een tijdloze elegantie uit, waardoor het een prachtige aanvulling is op elk interieur.

  • Biedt gemak en functionaliteit: Met een lengte van 34 cm biedt deze handdoekstang voldoende ruimte voor het ophangen van handdoeken, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft. Zo kunt u genieten van het comfort en de luxe van een opgeruimde badkamer.
  • Sublieme glans: De chroomkleurige finish van deze handdoekstang zorgt voor een sublieme glans die een opvallend accent toevoegt aan uw badkamer. Het levendige en glanzende oppervlak trekt onmiddellijk de aandacht en geeft uw badkamer een prachtige uitstraling.
  • Bouwkwaliteit: HotBath staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze handdoekstang is geen uitzondering. Gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, behoudt deze handdoekstang zijn bijzondere uiterlijk en blijft hij er jarenlang als nieuw uitzien.

Combineer chroom met uw favoriete interieurstijl

Chroom is een veelzijdige kleur die goed samengaat met verschillende interieurstijlen. Of u nu een moderne, klassieke of eigentijdse badkamer heeft, deze handdoekstang past perfect bij uw interieur. Het biedt ook spannende contrasten wanneer gecombineerd met andere materialen zoals hout of glas.

Met de HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm Chroom CXA06CR haalt u een tijdloze en elegante toevoeging in huis. Geniet van de gemakken van deze handdoekstang en creëer een prachtige uitstraling in uw badkamer. Upgrade uw interieur met HotBath!