HotBath

HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm Geborsteld Nikkel CXA06GN

Adviesprijs €156,00
€130,00 incl. BTW
Uw voordeel: €26,00
Artikelcode: CXA06GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

De HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) biedt een subtiel en warm alternatief voor roestvrijstaal. Met zijn handmatig aangebrachte geborstelde afwerking heeft deze handdoekstang een ambachtelijke uitstraling. Deze afwerking past perfect in elke ruimte, of het nu minimalistisch of gedetailleerd is. Geborsteld nikkel biedt een veelzijdige stijl met een vleugje luxe, waardoor het een karakteristieke toevoeging wordt aan jouw badkamer.

Vakmanschap tot in detail

De HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm is niet zomaar een handdoekstang. Het is een staaltje vakmanschap dat tot in de kleinste details is ontworpen. Met zijn geborsteld nikkel afwerking onderscheidt deze handdoekstang zich van anderen. Elk element van dit product is zorgvuldig vervaardigd om een duurzame en elegante uitstraling te garanderen. Het resultaat is een hoogwaardige handdoekstang die jouw badkamer verrijkt en jarenlang meegaat.

Een veelzijdige aanvulling op jouw badkamer

Met de HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm in Geborsteld Nikkel kies je voor een veelzijdige en aanpasbare toevoeging aan jouw badkamerinterieur. Deze handdoekstang past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan en kan zowel in een moderne, strakke badkamer als in een klassieke, weelderige ruimte worden gebruikt. Dankzij zijn luxueuze uitstraling en tijdloos ontwerp voegt deze handdoekstang stijl en functionaliteit toe aan elke badkamer. Met de HotBath Cobber X Handdoekstang 34 cm wordt het ophangen van je handdoeken een dagelijks genot.