HotBath

HotBath Cobber X Handdoekstang 64 cm Chroom CXA07CR

Adviesprijs €115,00
€98,00 incl. BTW
Uw voordeel: €17,00
Artikelcode: CXA07CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Handdoekstang 64 cm Chroom CXA07CR

Een elegant en verfijnd accent voor elke interieurstijl

De HotBath Cobber X Handdoekstang 64 cm in Chroom (CR) is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Dankzij de elegante en verfijnde uitstraling voegt deze handdoekstang een vleugje stijl toe aan elke interieurstijl. Of je nu een moderne, traditionele of industriële badkamer hebt, de chroom kleur zorgt voor een opvallend en levendig accent.

Een tijdloze kleur die opvalt

Chroom is een tijdloze kleur die in vrijwel elke interieurstijl past. Het geeft je badkamer een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een spannend contrast met andere materialen. Of je nu kiest voor een minimalistisch design of een luxueuze uitstraling, de chroom kleur van deze handdoekstang voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Kwaliteit die lang meegaat

De chroom finish van de HotBath Cobber X Handdoekstang staat bekend om zijn duurzaamheid. Deze handdoekstang behoudt zijn bijzondere glans en uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Je kunt erop vertrouwen dat deze handdoekstang een onverwoestbare keuze is voor jouw badkamer. Maak je geen zorgen over verkleuring of slijtage, want deze handdoekstang behoudt zijn elegante uitstraling jarenlang.