HotBath

HotBath Cobber X Toiletrolhouder Chroom CXA04CR

Adviesprijs €65,00
€55,00 incl. BTW
Uw voordeel: €10,00
Artikelcode: CXA04CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Kies voor een tijdloze glans met de HotBath Cobber X Toiletrolhouder Chroom CXA04CR

Wil je een stijlvolle toevoeging aan je badkamer die echt opvalt? Kies dan voor de HotBath Cobber X Toiletrolhouder in de kleur Chroom. Met zijn elegante afwerking en sublieme glans voegt deze toiletrolhouder een vleugje luxe toe aan je interieur.

Chroom is een klassieke kleur die moeiteloos in elke interieurstijl past. Of je nu een moderne, minimalistische badkamer hebt of een vintage en retro uitstraling wilt creëren, de HotBath Cobber X Toiletrolhouder in Chroom maakt je interieur helemaal af.

Deze toiletrolhouder is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens duurzaam. De chroomafwerking is van hoogwaardige kwaliteit en blijft zijn bijzondere uiterlijk behouden, zelfs na veelvuldig gebruik. Hierdoor kun je jarenlang genieten van de stijlvolle uitstraling van je toiletrolhouder.

Combineer elegantie met functionaliteit

Naast zijn prachtige uitstraling biedt de HotBath Cobber X Toiletrolhouder ook nog eens optimale functionaliteit. Met zijn stevige constructie kun je erop vertrouwen dat deze toiletrolhouder je toiletrol altijd veilig op zijn plek houdt. Geen gedoe meer met wegrollende toiletrollen!

De toiletrolhouder is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zo kun je hem snel en gemakkelijk installeren in je badkamer. Bovendien is de HotBath Cobber X Toiletrolhouder geschikt voor zowel standaardformaat toiletrollen als grote toiletrollen. Zo hoef je nooit meer zonder toiletpapier te zitten!

Creëer spannende contrasten in je badkamer

Wil je je badkamer een unieke touch geven? Combineer de HotBath Cobber X Toiletrolhouder Chroom CXA04CR dan met andere materialen en kleuren. Chroom laat zich namelijk perfect combineren met bijvoorbeeld marmer, hout of keramiek. Zo creëer je spannende contrasten en geef je je badkamer een persoonlijke en eigentijdse uitstraling.

Twijfel dus niet langer en breng een vleugje luxe in je badkamer met de HotBath Cobber X Toiletrolhouder in de prachtige kleur Chroom. Bestel hem vandaag nog en geniet van een tijdloos design en optimale functionaliteit!