HotBath

HotBath Cobber X Toiletrolhouder Geborsteld Messing PVD CXA04BBP

Adviesprijs €180,00
€150,00 incl. BTW
Uw voordeel: €30,00
Artikelcode: CXA04BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X Toiletrolhouder Geborsteld Messing PVD CXA04BBP

Matte uitstraling van geborsteld messing

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD.

Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben.

Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een duurzame keuze

Deze toiletrolhouder is gemaakt van geborsteld messing PVD, wat het een duurzame keuze maakt. Door de coating blijft het materiaal er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen vat op deze toiletrolhouder, dus je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen op de lange termijn.

Met deze duurzame keuze ben je verzekerd van een toiletrolhouder die jarenlang meegaat zonder zijn schoonheid te verliezen.

Tijdloze schoonheid

De geborsteld messing PVD finish van deze toiletrolhouder is meer dan alleen duurzaam. Het zorgt ook voor een tijdloze schoonheid die in elke badkamerstijl past.

Of je nu een moderne, industriële of klassieke badkamer hebt, deze toiletrolhouder voegt een vleugje elegantie toe zonder uit de toon te vallen.

Laat je verleiden door de tijdloze schoonheid van deze toiletrolhouder en geef je badkamer een upgrade met een vleugje luxe.