HotBath

HotBath Cobber X Toiletrolhouder Geborsteld Nikkel CXA04GN

Adviesprijs €94,80
€79,00 incl. BTW
Uw voordeel: €15,80
Artikelcode: CXA04GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Kies voor een stijlvolle uitstraling

Met de HotBath Cobber X Toiletrolhouder in Geborsteld Nikkel (GN) haal je een product in huis dat zorgt voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling in jouw badkamer. De kleur Geborsteld Nikkel lijkt op roestvrijstaal, maar heeft een subtiele, warme gloed die het verschil maakt. De geborstelde afwerking geeft deze toiletrolhouder een unieke ambachtelijke uitstraling.

Een veelzijdige toevoeging aan elke badkamer

Geborsteld Nikkel is een veelzijdige kleur die zich moeiteloos aanpast aan verschillende badkamerstijlen. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist houdt van rijke details, deze toiletrolhouder komt in elke omgeving tot zijn recht. Dankzij zijn luxueuze uitstraling voegt dit product een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Niet alleen zorgt de HotBath Cobber X Toiletrolhouder voor een prachtige uitstraling, maar hij is ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk en duurzaam. Deze toiletrolhouder is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Daarnaast is het design zo ontworpen dat het vervangen van de toiletrol een eenvoudige taak wordt.

  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Luxe uitstraling die past bij elke badkamerstijl

Haal vandaag nog de HotBath Cobber X Toiletrolhouder in huis en geef jouw badkamer een upgrade met dit stijlvolle en functionele product.