HotBath

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Messing PVD CXA11BBP

Adviesprijs €510,00
€425,00 incl. BTW
Uw voordeel: €85,00
Artikelcode: CXA11BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Messing PVD CXA11BBP

De perfecte afwerking: Geborsteld Messing PVD

Ben je verliefd geworden op de elegante uitstraling van geborsteld messing? Met onze BBP-finish hoef je er geen afscheid van te nemen. Deze geborsteld messing PVD-coating zorgt ervoor dat je kraan er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uitziet. Geniet van een duurzame keuze waarbij metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen kans hebben. Deze finish is de ultieme garantie dat jouw WC-borstelgarnituur de tand des tijds zal doorstaan terwijl de schoonheid behouden blijft.

Prachtig design, moeiteloos gebruik

Het Cobber X WC-borstelgarnituur in wandmodel is niet alleen een aanvulling op de stijl van je badkamer, maar ook een functionele keuze. Dankzij het prachtige design gaat dit garnituur naadloos op in je interieur. Het geborsteld messing PVD geeft een luxe uitstraling en creëert een harmonieuze sfeer. Bovendien is het garnituur eenvoudig te installeren en makkelijk schoon te maken, waardoor je meer tijd bespaart en minder tijd kwijt bent aan onderhoud.

Een waardevolle investering

Met het HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel maak je een waardevolle investering voor je badkamer. Het hoogwaardige materiaal en de duurzame afwerking zorgen ervoor dat dit garnituur jarenlang meegaat zonder zijn schoonheid of functionaliteit te verliezen. Kies voor dit geborsteld messing PVD garnituur en geniet van een tijdloos design, optimale kwaliteit en een onderhoudsvrije ervaring. Maak je badkamer compleet en ervaar het verschil met HotBath.