HotBath

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Mat Zwart CXA11BL

Adviesprijs €282,00
€235,00 incl. BTW
Uw voordeel: €47,00
Artikelcode: CXA11BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Mat Zwart CXA11BL

Mat Zwart: Stijlvol, Luxe en Trendy

Op zoek naar de perfecte afwerking voor jouw minimalistische ruimte? Of wil je een vleugje trendy design toevoegen aan je badkamer of keuken? Dan is de HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in Mat Zwart de ideale keuze voor jou. Met deze populaire finish breng je stijl, luxe en trend naar elke ruimte.

Statement van Stijl

Mat zwart is de kleur van statement. Het geeft je de mogelijkheid om jouw interieur te transformeren en een gevoel van elegantie en schoonheid toe te voegen. Met de HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in Mat Zwart breng je een vleugje chique boetiekhotel of sterrenrestaurant in je eigen huis. Het is de ultieme manier om indruk te maken op je gasten en je persoonlijke stijl te tonen.

Perfecte Afwerking

De HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in Mat Zwart is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. De matte afwerking zorgt ervoor dat vingerafdrukken en vlekken minder zichtbaar zijn, waardoor het product langer mooi blijft. Daarnaast is deze toiletborstelhouder gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het is een investering die de tand des tijds zal doorstaan.

  • Stijlvol: De mat zwarte finish geeft een chique uitstraling aan elke ruimte.
  • Luxe: Het gevoel van elegantie en schoonheid dat mat zwart met zich meebrengt, creëert een luxueuze sfeer.
  • Trendy: Mat zwart is de trend van het moment en voegt een vleugje moderniteit toe aan jouw interieur.
  • Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze WC-borstelgarnituur wandmodel ontworpen om lang mee te gaan.

Met de HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in Mat Zwart haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher die de perfecte finishing touch biedt voor elke moderne badkamer of keuken.