HotBath

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Nikkel CXA11GN

Adviesprijs €282,00
€235,00 incl. BTW
Uw voordeel: €47,00
Artikelcode: CXA11GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Nikkel CXA11GN

Upgrade jouw badkamer met het HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel. Deze moderne en stijlvolle WC-borstelhouder voegt een vleugje elegantie toe aan jouw persoonlijke ruimte. Laat je verrassen door de ambachtelijke uitstraling van de geborstelde afwerking, die met de hand is aangebracht. Dit zorgt voor een subtiele warme gloed en maakt dit product een perfecte toevoeging aan zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs.

Een luxueuze uitstraling

Het WC-borstelgarnituur is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en de geborstelde nikkelafwerking geeft het een luxueuze uitstraling. De kraan past zich als een kameleon aan aan zijn omgeving, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke badkamerstijl. Of je nu een moderne inrichting hebt of een ruimte vol met rijke details, dit wandmodel WC-borstelgarnituur voegt een vleugje klasse toe aan elke setting.

Geborsteld Nikkel: een subtiel statement

De kleur Geborsteld Nikkel is vergelijkbaar met roestvrij staal, maar heeft een unieke subtiele gloed. Het is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle en tijdloze afwerking voor je badkameraccessoires. Met de hand aangebracht, zorgt de geborstelde afwerking ervoor dat dit WC-borstelgarnituur echt opvalt. Geniet van een ambachtelijke touch in je badkamer en verhoog de esthetiek van jouw persoonlijke ruimte met dit hoogwaardige product in Geborsteld Nikkel.

  • Luxueuze WC-borstelgarnituur in wandmodel
  • Geborstelde Nikkel afwerking voor een ambachtelijke uitstraling
  • Aanpasbaar aan diverse badkamerstijlen
  • Hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid

Voeg een vleugje stijl toe aan jouw badkamer met het HotBath Cobber X WC-borstelgarnituur wandmodel in de elegante kleur Geborsteld Nikkel. Koop het vandaag nog en transformeer jouw persoonlijke ruimte in een oase van luxe.