HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Mat Zwart FKM22BL

Adviesprijs €799,00
€679,00 incl. BTW
Uw voordeel: €120,00
Artikelcode: FKM22BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Mat Zwart FKM22BL

Stijlvol, luxe en trendy: Mat Zwart

De kleur van dit product is Mat Zwart (BL). In de wereld van interieurontwerp is mat zwart de trend van dit moment. Het is een kleur die stijlvol, luxe en trendy is, en past perfect in zowel minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die meegaan met de laatste design trends. Met mat zwart kan je jouw badkamer of keuken transformeren in een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant, en tegelijkertijd een statement maken in je interieur.

Maak een statement met mat zwart

De Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in mat zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan hun keuken. Het strakke en moderne design van deze kraan biedt niet alleen functionaliteit, maar tilt ook het uiterlijk van je keuken naar een hoger niveau. De mat zwarte kleur zorgt voor een opvallende uitstraling en geeft een gevoel van elegantie en klasse.

Duurzaamheid en kwaliteit gecombineerd

Naast het verbluffende uiterlijk biedt de Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche ook duurzaamheid en kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze kraan ontworpen om lang mee te gaan. Met de handdouche kan je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken komen en het schoonmaken vereenvoudigen. Daarnaast zorgt de draaibare uitloop ervoor dat je eenvoudig verschillende delen van de gootsteen kunt bereiken. Met deze kraan haal je niet alleen een stijlvol en trendy product in huis, maar ook een duurzame en hoogwaardige keukenkraan waar je lang van kunt genieten.