HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan Geborsteld Nikkel PVD GLF011EXTGNP

Adviesprijs €360,00
€306,00 incl. BTW
Uw voordeel: €54,00
Artikelcode: GLF011EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan Geborsteld Nikkel PVD GLF011EXTGNP

Een prachtige afwerking: Geborsteld Nikkel PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben.

Een ambachtelijk product met een tijdloze schoonheid

Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt. Naast de krachtige bescherming van PVD, beschikken deze kranen over een prachtige geborstelde afwerking. Dit laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Met oog voor detail en vakmanschap is deze kraan vervaardigd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

Deze HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het lang meegaat. De geborsteld nikkel PVD afwerking voegt niet alleen een stijlvolle touch toe, maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen corrosie, oxidatie en krassen.

  • Duurzaamheid: Dankzij de kwaliteitsmaterialen gaat deze kraan jarenlang mee zonder aan schoonheid te verliezen.
  • Bestand tegen corrosie: De geborsteld nikkel PVD afwerking voorkomt metaalcorrosie en zorgt ervoor dat je kraan er altijd stralend uitziet.
  • Onderhoudsvriendelijk: Deze kraan vereist weinig onderhoud dankzij de duurzame materialen en afwerking.

Stijlvol design met handige functionaliteit

Naast de duurzaamheid en prachtige afwerking, beschikt deze HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan over een stijlvol design en handige functionaliteit.

  • Praktisch en comfortabel: Met de thermostaat en stopkraan in één heb je volledige controle over de watertemperatuur en waterstroom, terwijl je geniet van ultiem comfort.
  • Eenvoudige installatie: Dit afbouwdeel is gemakkelijk te installeren en past perfect bij andere producten uit de HotBath Gal-serie.
  • Stijlvolle toevoeging aan je badkamer: Het moderne design van deze kraan voegt een vleugje stijl toe aan elke badkamer en creëert een luxueuze uitstraling.

Update je badkamer met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 1 stopkraan in de prachtige Geborsteld Nikkel PVD finish. Geniet van duurzaamheid, kwaliteit en stijl in één kraan. Bestel vandaag nog en geef je badkamer een upgrade!