HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Mat Zwart GLF012EXTBL

Adviesprijs €419,00
€356,00 incl. BTW
Uw voordeel: €63,00
Artikelcode: GLF012EXTBL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Omschrijving van het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Mat Zwart GLF012EXTBL

Voeg een vleugje stijl, luxe en trendy uitstraling toe aan je badkamer of keuken met het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in mat zwart. Deze populaire finish is perfect voor zowel minimalistische als trendy ontwerpen en laat jouw ruimte stralen als een chique boetiekhotel of een sterrenrestaurant.

Stijlvol en trendy

In slechts drie woorden kan de kleur mat zwart worden beschreven als stijlvol, luxe en trendy. Het is de ideale keuze voor diegenen die een statement willen maken en hun interieur een boost willen geven. Of je nu je badkamer wilt transformeren in een oase van rust of je keuken wilt voorzien van een moderne uitstraling, mat zwarte kranen zijn de perfecte toevoeging.

Een statement maken

Met het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in mat zwart maak je gegarandeerd een statement in jouw badkamer of keuken. De trendy mat zwarte kleur geeft een gevoel van exclusiviteit en zorgt ervoor dat jouw ruimte opvalt. Of je nu kiest voor een minimalistisch design of een uitgesproken trendy look, deze thermostaat met de bijpassende stopkranen tilt jouw interieur naar een hoger niveau.

  • Stijlvolle afwerking: Het mat zwarte design van dit afbouwdeel geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan jouw badkamer of keuken.
  • Luxe uitstraling: De mat zwarte kleur straalt luxe uit en geeft jouw interieur een gevoel van exclusiviteit.
  • Trendy keuze: Mat zwart is momenteel erg populair en past perfect bij de laatste badkamer- en keukentrends.
  • Eenvoudige installatie: Dit afbouwdeel is eenvoudig te installeren en past perfect bij de HotBath Gal-collectie.

Met het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in mat zwart kies je voor een stijlvol en trendy product dat je interieur naar nieuwe hoogtes tilt. Creëer een statement en geniet van de luxe uitstraling die mat zwart te bieden heeft. Bestel vandaag nog en transformeer jouw badkamer of keuken met dit prachtige afbouwdeel.