HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF012EXTGNP

Adviesprijs €485,00
€412,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: GLF012EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF012EXTGNP

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt. Naast de krachtige bescherming van PVD, beschikken deze kranen over een prachtige geborstelde afwerking. Dit laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat.

Een duurzame keuze

Deze HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen is een duurzame keuze voor jouw badkamer. Het geborsteld nikkel PVD materiaal biedt een geweldige bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kraan na verloop van tijd zijn glans verliest. Daarnaast is het materiaal ook nog eens erg sterk, waardoor de kraan lang meegaat. Met deze thermostaat en stopkranen haal je dus niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een duurzame en stijlvolle toevoeging aan je badkamer.

Een ambachtelijk product

De prachtige geborstelde afwerking van deze thermostaat en stopkranen laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Elk detail is met zorg vormgegeven om een stijlvolle en tijdloze uitstraling te creëren. Het geborstelde nikkel geeft de kranen een matte finish die perfect past bij een moderne badkamer. Bovendien zorgt de geborstelde afwerking ervoor dat eventuele vingerafdrukken minder zichtbaar zijn, waardoor de kraan altijd mooi blijft. Met deze HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 2 stopkranen in geborsteld nikkel PVD voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar ook een vleugje ambachtelijke schoonheid.