HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF013EXTGNP

Adviesprijs €595,00
€506,00 incl. BTW
Uw voordeel: €89,00
Artikelcode: GLF013EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF013EXTGNP

Matte afwerking van geborsteld nikkel PVD

Ben je op zoek naar een kraan met een moderne uitstraling? Kies dan voor de prachtige matte finish van geborsteld nikkel PVD (GNP). Deze speciale afwerking zorgt ervoor dat de kraan er na jarenlang intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet.

Dankzij de duurzame coating is geborsteld nikkel PVD bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je kunt er dus op rekenen dat de kraan zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds doorstaat.

Daarnaast geeft de geborstelde afwerking een extra ambachtelijk karakter aan de kraan. Dit laat zien dat het om een hoogwaardig product gaat, met oog voor detail en vakmanschap.

Hoogwaardig design met 3 stopkranen

De HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Met de thermostaatfunctie kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename waterervaring.

Bovendien beschikt dit afbouwdeel over 3 stopkranen, waarmee je nauwkeurig de waterstroom kunt regelen. Dit is vooral handig wanneer je verschillende functies in je badkamer hebt, zoals een douche, een bad en een handdouche. Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat heb je alles onder controle.

Stijlvol en duurzaam

Met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen in geborsteld nikkel PVD voeg je niet alleen stijl toe aan je badkamer, maar ook duurzaamheid. De hoogwaardige materialen en de matte afwerking zorgen ervoor dat deze kraan een tijdloze schoonheid heeft.

Dankzij de geborsteld nikkel PVD finish blijft de kraan er ook na jarenlang gebruik als nieuw uitzien. Je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuring of slijtage. Kies voor kwaliteit en stijl met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen in geborsteld nikkel PVD.