HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF014EXTGNP

Adviesprijs €852,00
€710,00 incl. BTW
Uw voordeel: €142,00
Artikelcode: GLF014EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF014EXTGNP

De prachtige duurzaamheid van geborsteld nikkel PVD (GNP)

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Ambachtelijke details en tijdloze elegantie

Naast de krachtige bescherming van PVD, beschikken deze kranen over een prachtige geborstelde afwerking. Dit geeft de kraan niet alleen een unieke uitstraling, maar laat ook zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. De geborstelde afwerking creëert een subtiele textuur en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan je badkamer. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Kies voor kracht en controle met 4 stopkranen

De HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen biedt je de ultieme kracht en controle over je waterstroom. Met deze thermostaat kun je de temperatuur en waterdruk nauwkeurig regelen, zodat je altijd kunt genieten van een ontspannende douche-ervaring. De 4 stopkranen zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening van de kraan. Of je nu kiest voor een zachte stroom of een krachtige douchestraal, met deze thermostaat heb je altijd de volledige controle.

  • Duurzame geborsteld nikkel PVD (GNP) finish
  • Ambachtelijke geborstelde afwerking voor een unieke uitstraling
  • 4 stopkranen voor maximale controle over de waterstroom

Upgrade je badkamer met de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 4 stopkranen in de prachtige geborsteld nikkel PVD finish. Geniet van de duurzaamheid, elegantie en ultieme controle die deze kraan te bieden heeft. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse douchesessies.