HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF015EXTGNP

Adviesprijs €1.002,00
€835,00 incl. BTW
Uw voordeel: €167,00
Artikelcode: GLF015EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Geborsteld Nikkel PVD GLF015EXTGNP

Ontdek de prachtige matte uitstraling van geborsteld nikkel

Ben jij op zoek naar een kraan met een elegante, matte uitstraling? Dan is de HotBath Gal Afbouwdeel met Highflow Thermostaat en 5 stopkranen in de kleur Geborsteld Nikkel PVD (GNP) echt iets voor jou! Deze kraan heeft een unieke coating die ervoor zorgt dat hij er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet.

Een duurzame keuze die zijn schoonheid behoudt

De geborsteld nikkel PVD finish is niet alleen prachtig om te zien, maar ook ontzettend duurzaam. Dankzij de speciale coating is dit materiaal bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze kraan zijn unieke uitstraling behoudt, zelfs in een drukke badkameromgeving. De finish is een echte blikvanger en laat zien dat je kiest voor een ambachtelijk product.

Geniet van de krachtige bescherming van PVD

Deze kraan is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Dankzij de krachtige bescherming van PVD (Physical Vapor Deposition) hoef je je geen zorgen te maken over toekomstige schade. De coating biedt een langdurige en betrouwbare bescherming tegen corrosie en vlekken. Zo kun je jarenlang genieten van een kraan die er als nieuw uitziet, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan onderhoud.

  • Elegante, matte finish
  • Bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen
  • Ambachtelijk product met geborstelde afwerking
  • Langdurige bescherming tegen corrosie en vlekken dankzij PVD coating

Kies voor de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen in de kleur Geborsteld Nikkel PVD en geniet van een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. Bestel nu en ervaar de prachtige matte uitstraling van geborsteld nikkel!