HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator Geborsteld Nikkel PVD GL005EXTGNP

Adviesprijs €375,00
€319,00 incl. BTW
Uw voordeel: €56,00
Artikelcode: GL005EXTGNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan met 20 cm uitloop, kantelbare perlator Geborsteld Nikkel PVD GL005EXTGNP

Kies voor de prachtige matte finish GNP: Geborsteld nikkel PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een ambachtelijk product met prachtige geborstelde afwerking

Naast de krachtige bescherming van PVD, beschikken deze kranen over een prachtige geborstelde afwerking. Dit laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. De geborstelde afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling die perfect past bij een moderne of klassieke badkamer. Het geeft de kraan een subtiele textuur en maakt hem een blikvanger in de ruimte.

Een duurzame keuze die zijn schoonheid behoudt

De geborsteld nikkel PVD finish van deze inbouw wastafelmengkraan is niet alleen mooi om te zien, maar ook een duurzame keuze. De coating zorgt ervoor dat de kraan bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Dit betekent dat de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit zal zien. Geniet van de prachtige uitstraling van geborsteld nikkel en de zekerheid dat je een kraan hebt die zijn schoonheid behoudt.

  • Duurzame geborsteld nikkel PVD finish
  • Ambachtelijke geborstelde afwerking
  • Weerstaat metaalcorrosie, oxidatie en krassen
  • Behoudt zijn uitstraling na jaren intensief gebruik