HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel Mat Zwart GL073BL

Adviesprijs €1.705,00
€1.449,00 incl. BTW
Uw voordeel: €256,00
Artikelcode: GL073BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Elegante uitstraling voor je badkamer

Met de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel in mat zwart geef je je badkamer een elegant en luxueus tintje. De unieke mat zwarte afwerking voegt stijl en klasse toe aan je badkamerinterieur, waardoor het een echte eyecatcher wordt. Of je nu een moderne, minimalistische badkamer hebt of een meer traditionele stijl, deze mengkraan past perfect bij elke inrichting.

  • Stijlvol ontwerp: De eenvoudige en strakke lijnen van de HotBath Gal mengkraan zorgen voor een tijdloos en stijlvol ontwerp dat nooit uit de mode raakt.
  • Draaibare uitloop: Met de draaibare uitloop haal je het maximale uit je wastafel. Je kunt eenvoudig de richting van het water aanpassen en gemakkelijk je handen wassen of je gezicht spoelen.
  • 2-weg omstel: Met de 2-weg omstel kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende wateruitgangen, zoals een handdouche en een regendouche. Zo kun je genieten van de ultieme douche-ervaring.

Makkelijk te installeren en duurzaam

Naast het stijlvolle ontwerp en de functionaliteit is de HotBath Gal Badrandcombinatie mengkraan ook zeer duurzaam en gemakkelijk te installeren. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een lange levensduur, waardoor je vele jaren kunt genieten van deze prachtige mengkraan. Bovendien wordt de mengkraan geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke installatiehandleiding, zodat je hem zelf kunt installeren zonder extra kosten.

Verander de uitstraling van je badkamer en geniet van het luxueuze gevoel dat de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel in mat zwart te bieden heeft. Bestel hem vandaag nog en beleef een ware transformatie in je badkamer!