HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel Geborsteld Nikkel PVD GL073GNP

Adviesprijs €2.039,00
€1.733,00 incl. BTW
Uw voordeel: €306,00
Artikelcode: GL073GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel Geborsteld Nikkel PVD GL073GNP

De kracht van geborsteld nikkel PVD

Ben je op zoek naar een kraan met een unieke uitstraling? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, oftewel geborsteld nikkel PVD. Deze afwerking heeft een moderne en stijlvolle uitstraling die direct een luxueuze sfeer creëert in jouw badkamer.

Wat deze kraan echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid. De geborsteld nikkel PVD-coating zorgt ervoor dat jouw kraan er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Het beschermt tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Zo blijft de kraan langdurig mooi en behoudt hij zijn allure.

Naast de krachtige bescherming biedt geborsteld nikkel PVD een elegante afwerking. Het geeft de kraan een ambachtelijk tintje, waardoor het een totaalplaatje wordt van stijl en vakmanschap. Laat je gasten versteld staan van de prachtige details en het verfijnde ontwerp van deze badrandcombinatie.

Stijlvol en functioneel design

Niet alleen is deze badrandcombinatie voorzien van een oogverblindende afwerking, maar ook het functionele ontwerp is indrukwekkend. Met één hendel bedien je zowel het watervolume als de temperatuur, waardoor je eenvoudig de perfecte instelling kunt kiezen.

De draaibare uitloop geeft je de flexibiliteit om het water te richten waar je het nodig hebt. Of je nu je handen wilt wassen, je gezicht wilt spoelen of je haar wilt uitspoelen, met deze badrandcombinatie is het allemaal mogelijk.

Daarnaast beschikt de kraan over een 2-weg omstel, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende waterfuncties. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen bijvoorbeeld de handdouche en de regendouche, zodat je altijd het gewenste douchecomfort kunt ervaren.

Investeer in duurzaamheid en schoonheid

Kies voor de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan met draaibare uitloop en 2-weg omstel in geborsteld nikkel PVD en investeer in een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher in jouw badkamer. Deze kraan doorstaat moeiteloos de tand des tijds en behoudt zijn schoonheid, dankzij de duurzame geborsteld nikkel PVD-coating.

Geniet van een prachtige matte uitstraling en een afwerking met oog voor detail. Laat je verleiden door het ambachtelijke design en de eenvoudige bediening. Met deze badrandcombinatie haal je een stukje vakmanschap in huis dat jouw badkamer naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!