HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Geborsteld Nikkel PVD GL075GNP

Adviesprijs €1.675,00
€1.424,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,00
Artikelcode: GL075GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HOTBATH GAL BADRANDCOMBINATIE ÉÉN HENDEL MENGKRAAN ZONDER UITLOOP MET 2-WEG OMSTEL GEBORSTELD NIKKEL PVD GL075GNP

Een prachtige matte finish: Geborsteld nikkel PVD (GNP)

Heb je een zwak voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Dan is de prachtige matte finish GNP, ook wel geborsteld nikkel PVD genoemd, een perfecte keuze voor jou. Deze coating zorgt ervoor dat de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet. Geborsteld nikkel PVD is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het materiaal is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Hierdoor blijft de kraan zijn oorspronkelijke schoonheid behouden, hoe lang je er ook gebruik van maakt. Bovendien geeft de geborstelde afwerking de kraan een ambachtelijke uitstraling, waardoor je een echt kwaliteitsproduct in handen hebt.

Een kraan met uitstekende bescherming: PVD-coating

Deze badrandcombinatie is voorzien van een speciale PVD-coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en zorgt voor een krachtige bescherming van het materiaal. Deze coating is niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen corrosie en oxidatie. Hierdoor blijft je kraan er altijd als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik. Dankzij de PVD-coating hoef je je geen zorgen te maken over lelijke krassen of beschadigingen. Daarnaast geeft deze coating de kraan een prachtige matte afwerking, waardoor het een echte eyecatcher in je badkamer is.

Een duurzame en stijlvolle keuze

Als je op zoek bent naar een kraan die niet alleen duurzaam is, maar ook stijlvol, dan is de HotBath Gal badrandcombinatie met één hendel mengkraan zonder uitloop en 2-weg omstel in de geborsteld nikkel PVD finish de perfecte keuze voor jou. Het materiaal weerstaat de tand des tijds en blijft zijn schoonheid behouden, zelfs na intensief gebruik. De ambachtelijke geborstelde afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling. Kies voor kwaliteit en stijl met de HotBath Gal badrandcombinatie in geborsteld nikkel PVD.