HotBath

Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 Mat zwart

Adviesprijs €425,00
€361,00 incl. BTW
Uw voordeel: €64,00
Artikelcode: GLA320BL
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvol, luxe en trendy: het mat zwarte design

Het Hotbath Gal Bedieningspaneel in mat zwart voegt een stijlvolle, luxueuze en trendy uitstraling toe aan je badkamer. Deze populaire afwerking is perfect voor zowel minimalistische ruimtes als badkamers en keukens die volgens de laatste trends en designs zijn ingericht.

Met het mat zwarte design van dit bedieningspaneel maak je een statement. Het geeft je badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of een gastronomisch sterrenrestaurant. Of je nu je badkamer wilt vernieuwen of je keuken wilt upgraden, mat zwart zorgt voor een boost aan je interieur.

Geschikt voor Geberit UP320: een perfecte match

Het Hotbath Gal Bedieningspaneel is speciaal ontworpen voor gebruik met de Geberit UP320 spoelbak. Met deze combinatie ben je verzekerd van een perfecte match en optimale prestaties. Het bedieningspaneel is nauwkeurig afgestemd op de Geberit UP320, waardoor het probleemloos werkt en duurzaamheid garandeert.

Met de juiste technische specificaties en een naadloze integratie biedt dit bedieningspaneel de betrouwbaarheid en functionaliteit die je nodig hebt. Wanneer je kiest voor het Hotbath Gal Bedieningspaneel, combineer je stijl en functionaliteit op een unieke manier.

Hoogwaardige afwerking: duurzaamheid en kwaliteit

Het mat zwarte Gal Bedieningspaneel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige afwerking zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van moeiteloos gebruik.

De robuuste materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat dit bedieningspaneel bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het is ontworpen om langdurige prestaties te leveren en je badkamer of keuken een tijdloze uitstraling te geven. Kies voor het Hotbath Gal Bedieningspaneel en ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en kwaliteit.

  • Stijlvol en trendy mat zwart design
  • Geschikt voor Geberit UP320 spoelbak
  • Duurzaam en hoogwaardige afwerking