HotBath

HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Nikkel PVD GL001GNP

Adviesprijs €319,00
€271,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: GL001GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de prachtige matte afwerking van geborsteld nikkel

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een duurzame keuze voor langdurig gebruik

De HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Nikkel PVD GL001GNP is met precisie ontworpen om bestand te zijn tegen de tand des tijds. Dankzij de PVD-coating is deze kraan beschermd tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze kraan er na vele jaren nog steeds prachtig uitziet. Of je de kraan nu dagelijks gebruikt of af en toe, deze geborstelde nikkel finish blijft zijn schoonheid behouden.

Een ambachtelijk product met een elegante uitstraling

De geborstelde afwerking van de HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Nikkel PVD GL001GNP geeft het een stijlvolle en elegante uitstraling. Het laat zien dat dit geen gewone kraan is, maar een echt ambachtelijk product. Met zijn prachtige matte finish en nauwkeurige ontwerp zal deze fonteinkraan elke badkamer een vleugje luxe geven.