HotBath

HotBath Gal Fonteinkraan Mat Zwart GL001BL

Adviesprijs €185,00
€157,00 incl. BTW
Uw voordeel: €28,00
Artikelcode: GL001BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Fonteinkraan Mat Zwart GL001BL

Stijlvol, luxe en trendy: mat zwart

Mat zwart is dé kleur van dit moment. Het is een stijlvolle, luxe en trendy finish die direct de aandacht trekt. Of je nu een minimalistische ruimte hebt of juist een badkamer of keuken volgens de laatste trends en designs, mat zwarte kranen zijn altijd een goede keuze. Ze geven een ruimte direct een chique en exclusieve uitstraling, alsof je je in een boetiekhotel of sterrenrestaurant bevindt. Met de HotBath Gal Fonteinkraan in mat zwart maak je een echt statement in jouw interieur.

Een boost voor je interieur

Met de HotBath Gal Fonteinkraan in mat zwart geef je een boost aan je interieur. Deze kraan is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je badkamer of keuken. De mat zwarte kleur zorgt voor een unieke en opvallende look, die je interieur naar een hoger niveau tilt. Of je nu een moderne, industriële of juist een klassieke stijl hebt, deze fonteinkraan past perfect in elke interieurstijl. Laat je persoonlijkheid zien en geef je huis een eigen karakter met de HotBath Gal Fonteinkraan in mat zwart.

Kwaliteit en duurzaamheid

Niet alleen het uiterlijk van de HotBath Gal Fonteinkraan in mat zwart is indrukwekkend, ook de kwaliteit en duurzaamheid zijn van hoog niveau. De kraan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en afgewerkt met een sterke mat zwarte coating. Hierdoor is de kraan bestand tegen dagelijks gebruik en blijft hij jarenlang mooi. Daarnaast is de kraan eenvoudig te bedienen en voorzien van waterbesparende technologie. Met de HotBath Gal Fonteinkraan in mat zwart haal je niet alleen een stijlvolle en trendy kraan in huis, maar ook een kraan waar je op kunt vertrouwen.