HotBath

HotBath Gal Handdoekrek Geborsteld Messing PVD GLA25BBP

Adviesprijs €940,00
€799,00 incl. BTW
Uw voordeel: €141,00
Artikelcode: GLA25BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdoekrek Geborsteld Messing PVD GLA25BBP

Ontdek de tijdloze schoonheid van geborsteld messing

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Stijlvol en functioneel handdoekrek

Het HotBath Gal Handdoekrek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch in gebruik. Met voldoende ruimte om meerdere handdoeken op te hangen, biedt dit rek een elegante en functionele oplossing voor je badkamer. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, dit handdoekrek past perfect bij elke interieurstijl.

Langdurige kwaliteit en eenvoudig onderhoud

Gemaakt van hoogwaardig geborsteld messing met PVD-finish, is dit handdoekrek ontworpen om lang mee te gaan. De duurzame materialen zijn bestand tegen corrosie, oxidatie en krassen, waardoor het handdoekrek er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds prachtig uitziet. Bovendien is het onderhoud van dit handdoekrek eenvoudig: gewoon afnemen met een zachte doek en milde zeep is voldoende om het weer te laten stralen.

  • Gemaakt van hoogwaardig geborsteld messing met PVD-finish
  • Bestand tegen corrosie, oxidatie en krassen
  • Praktisch en stijlvol ontwerp, passend bij elke interieurstijl
  • Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

Met het HotBath Gal Handdoekrek geborsteld messing PVD GLA25BBP haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je badkamer in huis, maar ook een duurzaam en functioneel accessoire dat jarenlang meegaat. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid van geborsteld messing!