HotBath

HotBath Gal Handdoekrek Geborsteld Nikkel PVD GLA25GNP

Adviesprijs €940,00
€799,00 incl. BTW
Uw voordeel: €141,00
Artikelcode: GLA25GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdoekrek Geborsteld Nikkel PVD GLA25GNP

Een tijdloze schoonheid met een duurzame afwerking

Bent u op zoek naar een handdoekrek dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje elegance toevoegt aan uw badkamer? Het HotBath Gal Handdoekrek in de prachtige matte finish GNP, oftewel geborsteld nikkel PVD, is de perfecte keuze.

Met de GNP-coating behoudt dit handdoekrek zijn matte uitstraling zelfs na jarenlang intensief gebruik. Het materiaal is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het handdoekrek er altijd als nieuw uitziet. Of u nu een moderne of klassieke badkamer heeft, dit handdoekrek past perfect in elke stijl.

Een ambachtelijk product van hoogwaardige kwaliteit

Het HotBath Gal Handdoekrek is niet zomaar een handdoekrek. Het is een ambachtelijk product dat met zorg is vervaardigd. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat dit handdoekrek met oog voor detail is gemaakt.

Naast zijn esthetische waarde, is dit handdoekrek ook zeer functioneel. Met zijn ruime afmetingen biedt het voldoende ruimte voor meerdere handdoeken. Daarnaast is het handdoekrek eenvoudig te installeren en stevig aan de muur te bevestigen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over losraken of wiebelen.

Maak een statement met geborsteld nikkel PVD

Kies voor een tijdloze uitstraling met het HotBath Gal Handdoekrek in de prachtige GNP finish. Het geborsteld nikkel PVD is een matte coating die de tand des tijds doorstaat. Het biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een vleugje luxe aan uw badkamer.

Laat uw handdoeken nu stralen met dit handdoekrek. Bestel het HotBath Gal Handdoekrek Geborsteld Nikkel PVD GLA25GNP vandaag nog en geniet van een handdoekrek dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamerinterieur vormt.