HotBath

HotBath Gal Handdoekring Chroom GLA08CR

Adviesprijs €85,00
€72,00 incl. BTW
Uw voordeel: €13,00
Artikelcode: GLA08CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdoekring Chroom GLA08CR

Sublieme glans en tijdloos karakter

De HotBath Gal Handdoekring in de kleur Chroom (CR) biedt een elegante en verfijnde uitstraling aan je badkamer. De chroomafwerking zorgt voor een sublieme glans en creëert een opvallend en levendig accent in elke interieurstijl. Deze tijdloze kleur past perfect bij andere materialen en biedt spannende contrasten.

Duurzame kwaliteit en onverwoestbaarheid

De HotBath Gal Handdoekring in Chroom (CR) is vervaardigd met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. De chroomafwerking staat bekend om zijn onverwoestbare karakter, waardoor de handdoekring zijn bijzondere uiterlijk behoudt, zelfs na verloop van tijd. Dit product gaat lang mee en biedt een betrouwbare functionaliteit voor dagelijks gebruik in je badkamer.

Een perfecte combinatie en gebruiksgemak

Met de HotBath Gal Handdoekring in Chroom (CR) combineer je stijl met gebruiksgemak. Deze handdoekring is eenvoudig te installeren en biedt een ideale oplossing voor het ophangen van je handdoeken. Het minimalistische design zorgt voor een strakke uitstraling, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat je handdoeken altijd binnen handbereik zijn. Voeg een vleugje functionaliteit en klasse toe aan je badkamer met deze HotBath Gal Handdoekring.