HotBath

HotBath Gal Handdoekring Geborsteld Messing PVD GLA08BBP

Adviesprijs €255,00
€217,00 incl. BTW
Uw voordeel: €38,00
Artikelcode: GLA08BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdoekring Geborsteld Messing PVD GLA08BBP

De perfecte keuze voor een tijdloze uitstraling

Wil je graag een tijdloze uitstraling toevoegen aan je badkamer? Kies dan voor de HotBath Gal Handdoekring in de prachtige geborsteld messing PVD (BBP) finish. Deze finish biedt een matte uitstraling die direct in het oog springt. Het geborstelde messing zorgt voor een elegante en stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Met deze handdoekring krijg je gegarandeerd een chique en luxueuze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze

Niet alleen is de HotBath Gal Handdoekring een lust voor het oog, maar het is ook een duurzame keuze. Dankzij de geborsteld messing PVD finish is deze handdoekring bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. De coating zorgt ervoor dat de handdoekring er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over slijtage of verkleuring. Bovendien is het onderhoud van deze handdoekring een fluitje van een cent. Met een zachte doek en milde zeep verwijder je eenvoudig stof en vuil, waardoor de handdoekring altijd zijn prachtige uitstraling behoudt.

Een handige en functionele toevoeging aan je badkamer

Naast de esthetische voordelen biedt de HotBath Gal Handdoekring ook praktisch gemak. Hang je handdoeken eenvoudig op en houd ze georganiseerd en binnen handbereik. Of je nu de handdoekring in de badkamer, keuken of gastentoilet gebruikt, het zorgt altijd voor een opgeruimde en geordende ruimte. De stevige en duurzame constructie zorgt ervoor dat de handdoekring lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje klasse en elegantie toe aan je badkamer met de HotBath Gal Handdoekring in geborsteld messing PVD finish. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit die deze handdoekring te bieden heeft!