HotBath

HotBath Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD GL350GNP

Adviesprijs €89,00
€76,00 incl. BTW
Uw voordeel: €13,00
Artikelcode: GL350GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD GL350GNP

Geborsteld Nikkel PVD: Een tijdloze en duurzame keuze

Ben je op zoek naar een handdouche met een prachtige matte uitstraling? Dan is de HotBath Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD(GL350GNP) de perfecte keuze voor jou. Met zijn geborstelde nikkel PVD finish biedt deze handdouche niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook duurzaamheid.

De geborstelde nikkel PVD coating zorgt ervoor dat deze handdouche er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uitziet. Het beschermt het materiaal tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Hierdoor kun je jarenlang genieten van een handdouche die zijn schoonheid behoudt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage.

Een ambachtelijk product met een prachtige afwerking

De Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD(GL350GNP) is niet zomaar een handdouche, maar een echt ambachtelijk product. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat deze handdouche met zorg en vakmanschap is gemaakt.

Dankzij de combinatie van de geborstelde afwerking en de nikkel PVD coating krijgt deze handdouche een unieke uitstraling die in elke badkamer tot zijn recht komt. Het matte oppervlak geeft een stijlvolle en elegante touch aan je douche-ervaring.

Verrijk je douche-ervaring met de HotBath Gal Handdouche

De HotBath Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD(GL350GNP) is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een geweldige douche-ervaring. Met zijn krachtige waterstraal geniet je van een verfrissende en ontspannende douche, elke keer weer.

Daarnaast is deze handdouche eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de duurzame coating ben je verzekerd van een handdouche die lang meegaat.

  • Prachtige geborstelde afwerking met een matte uitstraling
  • Duurzame geborstelde nikkel PVD coating beschermt tegen slijtage
  • Uniek ambachtelijk product met oog voor detail
  • Krachtige waterstraal voor een verfrissende douche-ervaring
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Upgrade je douche-ervaring met de HotBath Gal Handdouche Geborsteld Nikkel PVD. Kies voor stijl, duurzaamheid en comfort in één handdouche. Bestel nu en ervaar de luxe van deze prachtige handdouche!