HotBath

HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Geborsteld Nikkel PVD GL440GNP

Adviesprijs €319,00
€271,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: GL440GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Geborsteld Nikkel PVD GL440GNP

Ben je op zoek naar een handdouche die zowel functioneel als stijlvol is? Dan is de HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr de perfecte keuze. Met zijn prachtige geborstelde nikkel PVD afwerking voegt deze handdouche een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Duurzame schoonheid met geborsteld nikkel PVD

Maak kennis met de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Deze afwerking is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Dankzij de speciale coating blijft deze handdouche er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

Geborsteld nikkel PVD is een materiaal dat bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je handdouche zijn schoonheid verliest door normaal dagelijks gebruik. Kies voor deze handdouche als je wilt investeren in een product dat de tand des tijds doorstaat.

Een ambachtelijk product van hoogwaardige kwaliteit

Wat deze handdouche echt bijzonder maakt, is dat het een ambachtelijk product is. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat er veel aandacht is besteed aan elk detail. Dit is geen standaard handdouche, maar een kunstwerk voor je badkamer.

Naast zijn esthetische waarde, is deze handdouche ook zeer functioneel. Met de wandsteun en uitlaat heb je altijd de juiste positie en hoek voor je handdouche. De bijgeleverde doucheslang van 1,5 meter zorgt voor een comfortabele en flexibele douche-ervaring.

Als je op zoek bent naar een handdouche die zowel mooi als praktisch is, dan is de HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Geborsteld Nikkel PVD GL440GNP de ideale keuze. Laat deze handdouche een statement maken in jouw badkamer.