HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Geborsteld Nikkel PVD GL106GNP

Adviesprijs €1.150,00
€978,00 incl. BTW
Uw voordeel: €172,00
Artikelcode: GL106GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm Geborsteld Nikkel PVD GL106GNP

Betaalbare luxe met de prachtige geborstelde afwerking

Ben je op zoek naar een hoofddouche die niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan je badkamer? Dan is de HotBath Gal Hoofddouche met geborsteld nikkel PVD afwerking de perfecte keuze voor jou. Met zijn rechthoekige vorm en afmetingen van 27 x 40 cm is deze hoofddouche een elegante toevoeging aan elke doucheruimte.

Wat deze hoofddouche echt bijzonder maakt, is de prachtige geborstelde afwerking. Deze afwerking geeft de hoofddouche een matte uitstraling die direct de aandacht trekt. Het geborstelde nikkel PVD zorgt niet alleen voor een unieke look, maar biedt ook duurzaamheid en bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen.

Stijlvol en tijdloos design

De HotBath Gal Hoofddouche combineert niet alleen functionaliteit en duurzaamheid, maar ook stijl en tijdloos design. Het rechthoekige formaat en de strakke lijnen creëren een moderne en minimalistische uitstraling die perfect past bij elke badkamerstijl.

Of je nu een strakke, moderne badkamer hebt of juist een meer klassieke inrichting, deze hoofddouche zal een waardevolle toevoeging zijn. De matte uitstraling en het geborstelde nikkel PVD geven een vleugje elegantie en verfijning aan je dagelijkse douche-ervaring.

Kies voor duurzaamheid en langdurige schoonheid

Met de HotBath Gal Hoofddouche hoef je je geen zorgen te maken over de tand des tijds. De geborstelde afwerking en de PVD-coating zorgen ervoor dat deze hoofddouche jarenlang zijn schoonheid behoudt, zelfs bij intensief gebruik. Je kunt dus genieten van een prachtige hoofddouche die er nog steeds als nieuw uitziet, zelfs na jarenlang gebruik.

Dankzij de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking is deze hoofddouche bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Dit maakt het een verstandige keuze voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en langdurige schoonheid in hun badkamer.

  • Prachtige matte finish met geborsteld nikkel PVD
  • Uniek design met rechthoekige vorm en afmetingen van 27 x 40 cm
  • Duurzaamheid en bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen
  • Stijlvol en tijdloos design dat past bij elke badkamerstijl
  • Hoogwaardige materialen en afwerking voor langdurige schoonheid
Upgrade je douche-ervaring met de HotBath Gal Hoofddouche Rechthoek 27 x 40 cm in geborsteld nikkel PVD. Voeg een vleugje luxe en tijdloze elegantie toe aan je badkamer met deze prachtige hoofddouche.