HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Messing PVD GL100BBP

Adviesprijs €600,00
€510,00 incl. BTW
Uw voordeel: €90,00
Artikelcode: GL100BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een tijdloze uitstraling

Ben jij fan van de matte look van geborsteld messing? Dan hoef je dat niet op te geven. Met de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Messing PVD (BBP) finish behoudt de hoofddouche zijn prachtige uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Deze afwerking is duurzaam en beschermt tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Het resultaat? Een hoofddouche die zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds als geen ander doorstaat.

Stijlvol en functioneel

De HotBath Gal Hoofddouche heeft niet alleen een tijdloze uitstraling, maar is ook nog eens functioneel. Met zijn vierkante vorm en diameter van 22 cm geeft deze hoofddouche een volle en gelijkmatige waterstraal. Zo geniet je van een ontspannende douche-ervaring, elke keer weer. Het geborsteld messing PVD (BBP) design voegt een stijlvol en elegant tintje toe aan elke badkamer. Het is de perfecte keuze voor diegenen die zowel functionaliteit als esthetiek belangrijk vinden.

Een verstandige investering

Door te kiezen voor de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Messing PVD (BBP), maak je een verstandige investering. Deze hoofddouche combineert duurzaamheid met schoonheid, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Of je nu een nieuwe badkamer wilt bouwen of gewoon je huidige wilt upgraden, deze hoofddouche is een uitstekende keuze. Met zijn tijdloze uitstraling, functionaliteit en duurzame afwerking zal de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Messing PVD (BBP) zeker de show stelen in elke badkamer.