HotBath

HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Nikkel PVD GL100GNP

Adviesprijs €600,00
€510,00 incl. BTW
Uw voordeel: €90,00
Artikelcode: GL100GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm Geborsteld Nikkel PVD GL100GNP

Op zoek naar een duurzame en prachtige afwerking?

Kies dan voor de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm in de kleur Geborsteld Nikkel PVD (GNP). De matte uitstraling van geborsteld nikkel zal je zeker bekoren. Met deze prachtige matte finish, dankzij de coating, ziet jouw hoofddouche er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze die bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Dit product is speciaal ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en zijn schoonheid te behouden.

Een ambachtelijk product met een prachtige uitstraling

Naast de krachtige bescherming van PVD, beschikt de HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm ook over een prachtige geborstelde afwerking. Deze afwerking is het resultaat van vakmanschap en laat zien dat dit product met liefde is gemaakt. De geborstelde afwerking geeft de hoofddouche een unieke en elegante uitstraling die in elke badkamer past. Met dit ambachtelijke product haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een stukje vakmanschap.

Geniet van een verfrissende en luxueuze douchervaring

De HotBath Gal Hoofddouche Vierkant 22 cm in Geborsteld Nikkel PVD heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar levert ook een geweldige douchervaring. Met een afmeting van 22 cm zorgt deze hoofddouche voor een ruime en gerichte waterstraal die je lichaam volledig bedekt. Laat het water over je heen stromen terwijl je geniet van een moment van ontspanning en luxe. Met dit product creëer je een spa-achtige sfeer in je eigen badkamer en transformeer je je dagelijkse douchebeurt tot een verkwikkend ritueel.