HotBath

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Mat Zwart M147BL

Adviesprijs €1.595,00
€1.356,00 incl. BTW
Uw voordeel: €239,00
Artikelcode: M147BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Productbeschrijving

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Mat Zwart M147BL

Stijlvolle en trendy mat zwarte afwerking

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant.

Maak een statement met mat zwart

Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche zet je een statement in je badkamer. De mat zwarte afwerking geeft het geheel een moderne en luxueuze uitstraling. Of je nu een strakke minimalistische badkamer of een trendy designruimte hebt, deze hoofddouche voegt stijl en klasse toe aan elke omgeving.

Een boost voor je interieur

Ben je op zoek naar een manier om je badkamer of keuken te vernieuwen? Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche geef je je interieur een boost. De mat zwarte afwerking zorgt voor een elegante en eigentijdse uitstraling. Het maakt niet uit of je een modern, klassiek of industrieel interieur hebt, deze hoofddouche voegt direct stijl en karakter toe aan elke ruimte.