HotBath

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Nikkel PVD M147GNP

Adviesprijs €2.065,00
€1.755,00 incl. BTW
Uw voordeel: €310,00
Artikelcode: M147GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Nikkel PVD M147GNP

Luxe en duurzaamheid met geborsteld nikkel PVD

Voor degenen die verliefd zijn geworden op de subtiele uitstraling van geborsteld nikkel, is de prachtige matte finish GNP een perfecte keuze. Dankzij de speciale coating behoudt deze afwerking zijn oorspronkelijke glans, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal biedt uitstekende bescherming tegen corrosie, oxidatie en krassen, waardoor het een duurzame keuze is.

De geborstelde afwerking van de HotBath Gal Inbouw hoofddouche in geborsteld nikkel PVD laat zien dat dit product met de grootste zorg is vervaardigd. Het resultaat is een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een ambachtelijke uitstraling heeft. Met deze douche ervaar je de perfecte combinatie van stijl en vakmanschap.

Geniet van de perfecte regendouche

Met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche haal je de ultieme douchervaring in huis. Met een formaat van 42 x 42 cm biedt deze vierkante hoofddouche een royale wateropbrengst voor een volledige ontspanning. Laat het water als een zachte regen op je neerkomen en voel de stress van de dag wegvloeien.

Deze inbouw hoofddouche is een elegante toevoeging aan elke badkamer. Met zijn strakke design en geborsteld nikkel PVD afwerking vormt het een ware eyecatcher. Creëer een luxe spa-gevoel in je eigen huis, waar je dagelijks kunt genieten van een verkwikkende douche-ervaring.

Vakmanschap en kwaliteit

HotBath staat bekend om zijn hoogwaardige kranen en doucheproducten. Met de Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Nikkel PVD M147GNP haal je vakmanschap en kwaliteit in huis. De duurzame materialen en het ambachtelijke productieproces zorgen ervoor dat je jarenlang plezier zult hebben van deze hoofddouche.

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid met de HotBath Gal Inbouw hoofddouche. Geniet van een ongeëvenaarde douchervaring en creëer een luxe en ontspannen sfeer in je badkamer. Haal vandaag nog de Gal Inbouw hoofddouche 42 x 42 cm Geborsteld Nikkel PVD M147GNP in huis en ervaar de perfectie van HotBath.