HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.478,00
€2.106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €372,00
Artikelcode: IBS40GNP2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Geborsteld Nikkel PVD: Een Duurzame Keuze voor Elegante Verfijning

Heb je een zwak voor de prachtige matte uitstraling van geborsteld nikkel? Dan is de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 met zijn geborsteld nikkel PVD afwerking (GNP) precies wat je zoekt. Deze hoogwaardige kraan heeft een duurzame coating die ervoor zorgt dat hij er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet. Geborsteld nikkel PVD is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Dit maakt het een verstandige keuze voor degenen die graag investeren in een product dat lang meegaat en zijn onberispelijke schoonheid behoudt. Met zijn prachtige afwerking en ambachtelijk vakmanschap is deze regendoucheset echt een luxueuze toevoeging aan elke badkamer.

Inclusief Alle Essentiële Onderdelen voor Optimaal Doucheplezier

  • Staaf handdouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche voor extra functionaliteit en gemak. Of je nu je haar wilt uitspoelen of je lichaam wilt afspoelen, de staaf handdouche biedt de juiste waterstraal en bereikt moeiteloos alle delen van je lichaam.
  • 22cm Hoofddouche: Geniet van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring met de 22cm hoofddouche. De brede douchekop verdeelt het water gelijkmatig, zodat elke druppel het hele lichaam bedekt. Laat het warme water je zintuigen omhullen terwijl je geniet van een verkwikkende douche.
  • 15cm Plafondbuis: De 15cm plafondbuis zorgt voor een naadloze en strakke installatie van de regendoucheset aan het plafond. Geniet van een moderne en elegante uitstraling in je badkamer, terwijl je geniet van het ultieme douchedesign.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, zodat je hem gemakkelijk binnen handbereik kunt bevestigen. Of je nu wilt afspoelen na een intensieve workout of je kinderen wilt wassen, de handdouche biedt de flexibiliteit die je nodig hebt voor een optimale douche-ervaring.

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 hoef je geen compromissen te sluiten als het gaat om comfort, stijl en functionaliteit. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en biedt je een ongeëvenaarde douche-ervaring. De hoogwaardige materialen en het uitstekende vakmanschap maken deze inbouwdoucheset een must-have voor elke badkamer.