HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.677,00
€3.125,00 incl. BTW
Uw voordeel: €552,00
Artikelcode: IBS40GNP257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD

Ben je op zoek naar een regendoucheset die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige matte uitstraling heeft? Dan is de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 in de kleur Geborsteld Nikkel PVD (GNP) de perfecte keuze voor jou. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige afwerking is deze doucheset een echte eyecatcher in jouw badkamer.

Een duurzame keuze met geborsteld nikkel PVD

Deze regendoucheset is uitgevoerd in geborsteld nikkel PVD, ook wel bekend als Geborsteld Nikkel. Deze matte finish geeft de doucheset een luxe uitstraling en past perfect in moderne badkamers. Maar de voordelen van deze afwerking gaan verder dan alleen het uiterlijk.

De geborstelde nikkel PVD coating zorgt ervoor dat de doucheset bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft de doucheset er als nieuw uitzien. Dat betekent dat je lang plezier kunt hebben van deze regendoucheset, zonder je zorgen te maken over slijtage.

Bovendien is geborsteld nikkel PVD een duurzaam materiaal dat de tand des tijds doorstaat. Het is een ambachtelijk product dat met zorg is gemaakt en dat zie je terug in de kwaliteit. Met deze regendoucheset haal je niet alleen functionaliteit, maar ook vakmanschap in huis.

Alle benodigde onderdelen in één set

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwinstallatie. Zo ben je in één keer klaar en hoef je niet langer te zoeken naar bijpassende onderdelen.

  • Staaf handdouche
  • 40cm Hoofddouche
  • 15cm Plafondbuis
  • Handdouche met glijstang

Met deze set kun je genieten van zowel een ontspannende regendouche als een praktische handdouche. De staaf handdouche is ideaal voor het gericht afspoelen van bijvoorbeeld je haar of voor het schoonmaken van de douche. De 40cm hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en biedt een ultieme douche-ervaring. Met de handdouche op de glijstang kun je de hoogte naar wens aanpassen.

Kortom, met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 haal je niet alleen een prachtige doucheset in huis, maar ook alle benodigde onderdelen voor een complete installatie. Geniet van ultiem comfort en stijl in je badkamer.