HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.677,00
€3.125,00 incl. BTW
Uw voordeel: €552,00
Artikelcode: IBS40GNP57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Matte schoonheid en duurzaamheid met geborsteld nikkel PVD

Val jij als een blok voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Dan is deze Hotbath Gal Regendoucheset met de prachtige matte finish in geborsteld nikkel PVD (GNP) perfect voor jou. Dankzij de hoogwaardige coating behoudt deze kraan, zelfs na jaren intensief gebruik, zijn nieuwe uitstraling als geen ander. GNP is een duurzame keuze die bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Met deze kraan haal je niet alleen tijdloze schoonheid in huis, maar ook een product dat lang meegaat.

Een complete inbouwdoucheset voor luxe en comfort

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 is een complete inbouwdoucheset die jou een heerlijke douche-ervaring garandeert. Deze set wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, zodat je direct aan de slag kunt. De set bevat een staafhanddouche voor een gerichte douche-ervaring, een 40cm hoofddouche die zorgt voor een ontspannende regendouche en een wandarm voor een stabiele bevestiging aan de muur. Daarnaast is er ook een handdouche met glijstang inbegrepen, waardoor je altijd de keuze hebt tussen verschillende douche-opties. Met deze inbouwdoucheset haal je luxe en comfort in huis.

Een ambachtelijk product met een prachtige afwerking

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 onderscheidt zich door de prachtige ambachtelijke afwerking. De geborstelde afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling en laat zien dat het om een hoogwaardig product gaat. De kranen zijn met oog voor detail ontworpen en vervaardigd, wat resulteert in een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. Met deze regendoucheset creëer je niet alleen een heerlijke douche-ervaring, maar ook een elegante en sfeervolle badkamer.