HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.127,00
€2.658,00 incl. BTW
Uw voordeel: €469,00
Artikelcode: IBS40GNP7
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Nikkel PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Matte afwerking van geborsteld nikkel PVD (GNP)

Ben je op zoek naar een regendoucheset met een unieke en moderne uitstraling? Dan is de Hotbath Gal Regendoucheset in de kleur geborsteld nikkel PVD (GNP) de perfecte keuze voor jou. Met zijn prachtige matte finish creëert deze regendoucheset een stijlvolle en luxueuze sfeer in elke badkamer.

Deze regendoucheset is voorzien van een duurzame coating die ervoor zorgt dat de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uitziet. Het geborsteld nikkel PVD-materiaal weerstaat metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het een duurzame keuze is. Daarnaast voegt de geborstelde afwerking een ambachtelijk tintje toe aan het design, waardoor de regendoucheset er nog eleganter uitziet.

Inhoud van de inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: Geniet van een verfrissende douche-ervaring met de staaf handdouche. Deze handdouche biedt flexibiliteit en gemak, zodat je het water eenvoudig kunt richten op de gewenste plekken op je lichaam.
  • 22cm Hoofddouche: Ervaar de ultieme ontspanning onder de brede waterstraal van de 22cm hoofddouche. Met zijn krachtige waterdruk en gelijkmatige verdeling van het water, zorgt deze hoofddouche voor een verkwikkende douche-ervaring.
  • Wandarm: De inbouwdoucheset wordt geleverd met een wandarm, zodat je de hoofddouche op de gewenste hoogte kunt installeren. De wandarm zorgt voor een stevige bevestiging van de hoofddouche aan de muur, zodat je deze naar wens kunt positioneren.
  • Handdouche met glijstang: Dankzij de handdouche met glijstang kun je eenvoudig kiezen tussen een verkwikkende regendouche en een gerichte waterstraal. De glijstang maakt het mogelijk om de handdouche op verschillende hoogtes te plaatsen, zodat je altijd de beste douche-ervaring kunt ervaren.

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 haal je niet alleen een stijlvolle en duurzame inbouwdoucheset in huis, maar ook een complete set met alle benodigde onderdelen voor een comfortabele douche-ervaring. Laat jezelf verwennen door de krachtige waterstralen van de hoofddouche of geniet van de flexibiliteit van de handdouche. Kies voor gemak en luxe met deze hoogwaardige regendoucheset.