HotBath

HotBath Gal Spiegel 80 x 60 cm inclusief indirecte verlichting en
spiegelverwarming IP44 N.V.T. MG086

Adviesprijs €475,00
€404,00 incl. BTW
Uw voordeel: €71,00
Artikelcode: MG086
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Spiegel 80 x 60 cm - inclusief indirecte verlichting en spiegelverwarming

De HotBath Gal Spiegel 80 x 60 cm is de perfecte aanvulling op elke badkamer. Met zijn stijlvolle design en handige functies tilt deze spiegel jouw ochtendroutine naar een hoger niveau. Laat je betoveren door de combinatie van indirecte verlichting en spiegelverwarming, waardoor condensvorming tot het verleden behoort. Deze IP44-geclassificeerde spiegel is zowel praktisch als esthetisch, waardoor je elke dag van een helder en helder beeld kunt genieten.

Stijlvol design

De HotBath Gal Spiegel is een statementstuk dat de uitstraling van je badkamer direct transformeert. Met zijn slanke en moderne frame past deze spiegel perfect in elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische of een luxe uitstraling wilt creëren, deze spiegel zorgt voor een verfijnde touch. Het 80 x 60 cm formaat maakt het de ideale keuze voor zowel kleine als grote badkamers.

Indirecte verlichting en spiegelverwarming

De innovatieve functies van deze spiegel maken het gebruik ervan een waar genot. De indirecte verlichting zorgt voor een zachte en warme gloed, waardoor je elke ochtend ontwaakt met een serene sfeer. Verder voorkomt de ingebouwde spiegelverwarming condensvorming, zodat je altijd een helder zicht hebt, zelfs na een stomende douche. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en hoef je niet langer te wachten tot de spiegel is opgeklaard.

IP44-geclassificeerd en duurzaam

De HotBath Gal Spiegel is IP44-geclassificeerd, wat betekent dat deze bestand is tegen spatwater. Je kunt hem veilig installeren in vochtige ruimtes zoals je badkamer. Daarnaast is deze spiegel gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Hij is bestand tegen krassen en vlekken, waardoor hij er jarenlang als nieuw uitziet. Bovendien is de spiegel eenvoudig te reinigen, zodat je hem altijd in optimale staat kunt houden.

Maak van je badkamer een plek van luxe en comfort met de HotBath Gal Spiegel 80 x 60 cm. Voeg stijl, functionaliteit en gemak toe aan je dagelijkse routine. Bestel nu en geniet elke dag van een perfecte spiegelervaring.