HotBath

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Mat Zwart GL008BL

Adviesprijs €575,00
€489,00 incl. BTW
Uw voordeel: €86,00
Artikelcode: GL008BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een statement maken met Mat Zwart

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant.

Met de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting in Mat Zwart (GL008BL) heb je de mogelijkheid om een statement te maken in jouw interieur. Deze kraan biedt niet alleen de praktische functies die je nodig hebt, maar geeft ook een boost aan de uitstraling van je badkamer. Met zijn stijlvolle en luxueuze mat zwarte afwerking trekt deze kraan zeker de aandacht.

Een chique toevoeging aan je badkamer

Ben je op zoek naar een kraan die je badkamer een stijlvolle upgrade geeft? Dan is de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan de perfecte keuze. Met zijn unieke ontwerp en mat zwarte afwerking transformeert deze kraan je badkamer in een chique en moderne ruimte. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist houdt van trendy interieurs, deze kraan past perfect bij elke badkamerstijl.

Naast zijn prachtige uiterlijk biedt deze thermostatische douchemengkraan ook praktische voordelen. Met de thermostatische functie kun je de watertemperatuur nauwkeurig regelen, zodat je altijd kunt genieten van een comfortabele en ontspannen douche-ervaring. Bovendien zorgt het hoogwaardige materiaal waarvan de kraan is gemaakt ervoor dat hij lang meegaat, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze stijlvolle toevoeging aan je badkamer.

Trendy design dat indruk maakt

Wil je jarenlang genieten van een trendy en stijlvol interieur? Dan is de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met mat zwarte afwerking een must-have. Deze kraan is ontworpen om indruk te maken en je badkamer naar een hoger niveau te tillen. Met zijn strakke lijnen en moderne vormgeving straalt deze kraan klasse en elegantie uit.

Daarnaast is deze kraan voorzien van een 1/2" onderaansluiting, waardoor hij eenvoudig te installeren is en compatibel is met de meeste douchesystemen. Of je nu een nieuwe badkamer aan het ontwerpen bent of gewoon je huidige badkamer wilt upgraden, deze kraan is de perfecte keuze. Laat je badkamer opvallen en maak een statement met de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan in Mat Zwart (GL008BL).