HotBath

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Geborsteld Nikkel PVD GL008GNP

Adviesprijs €675,00
€574,00 incl. BTW
Uw voordeel: €101,00
Artikelcode: GL008GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende productbeschrijving voor HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Geborsteld Nikkel PVD GL008GNP

Verwen jezelf met de stijlvolle matte uitstraling van geborsteld nikkel

Dompel jezelf onder in pure luxe met de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting in de prachtige geborsteld nikkel PVD finish (GNP). Deze kraan is een perfecte keuze als je verliefd bent geworden op de matte uitstraling van geborsteld nikkel. Met zijn gladde, matte oppervlak laat deze kraan je badkamer stralen als nooit tevoren.

  • Langdurige schoonheid: Dankzij de duurzame coating blijft deze kraan er na jaren intensief gebruik als nieuw uitzien. Het geborsteld nikkel PVD is bestand tegen metalen corrosie, oxidatie en krassen, wat resulteert in een kraan die zijn schoonheid behoudt.
  • Een ambachtelijk meesterwerk: De prachtige geborstelde afwerking van deze kraan toont het vakmanschap dat erachter schuilgaat. Elk detail is met zorg ontworpen om een uniek en elegant resultaat te creëren. Dit is meer dan alleen een kraan; het is een kunstwerk dat je badkamer naar nieuwe hoogten tilt.

Ervaar de betrouwbaarheid van HotBath

Bij HotBath hebben we ons gericht op het creëren van een kraan die niet alleen mooi is, maar ook betrouwbaar en functioneel. De Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting is ontworpen om jou de ultieme douche-ervaring te bieden.

  • Precieze temperatuurregeling: Met de thermostatische functie van deze kraan kun je altijd genieten van een constante watertemperatuur. Geen gedoe meer met schommelende temperaturen tijdens het douchen, maar puur comfort en gemak.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de 1/2" onderaansluiting is deze kraan eenvoudig te installeren in je bestaande douche. Met de bijgeleverde instructies en het benodigde montagemateriaal heb je deze kraan binnen no-time klaar voor gebruik.
  • Hoogwaardige kwaliteit: HotBath staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze kraan vormt daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met zorg samengesteld, is deze kraan ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Maak je badkamer compleet met HotBath

HotBath biedt niet alleen kwaliteit en functionaliteit, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. De Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting in geborsteld nikkel PVD is de perfecte keuze om je badkamer compleet te maken.

  • Veelzijdige stijl: Het tijdloze ontwerp van deze kraan past perfect bij elke badkamerstijl, van modern tot klassiek. Of je nu een strakke en minimalistische look zoekt of een meer traditionele uitstraling, deze kraan voegt stijl toe aan elke ruimte.
  • Eenvoudig te onderhouden: Het geborsteld nikkel PVD oppervlak van deze kraan is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Met een simpele doek en milde reiniger houd je deze kraan in topconditie.
  • Een complete badkameroplossing: Combineer deze kraan met andere producten uit de Gal-collectie van HotBath en creëer een harmonieuze en samenhangende badkamer. Van wastafelkranen tot douchesets, HotBath heeft alles wat je nodig hebt.