HotBath

HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage Mat Zwart GLA20BL

Adviesprijs €185,00
€157,00 incl. BTW
Uw voordeel: €28,00
Artikelcode: GLA20BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvolle uitstraling met Mat Zwart

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Vergroot je schoonheidsroutine

De HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage is de perfecte toevoeging aan je badkamer. Met een vergroting van 3x krijg je elk detail duidelijk in beeld. Of je nu je make-up aanbrengt, wenkbrauwen epileert of je huid verzorgt, deze spiegel zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. De wandmontage zorgt ervoor dat de spiegel altijd op de juiste hoogte en hoek is ingesteld.

Draai- en kantelbaar voor ultiem gemak

Niet alleen is de HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage functioneel, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met het draai- en kantelsysteem kun je de spiegel gemakkelijk in de gewenste positie plaatsen. Of je nu wilt focussen op je linker- of rechterkant, met deze spiegel heb je volledige controle. Laat je schoonheidsroutine een stuk gemakkelijker en efficiënter verlopen met deze veelzijdige vergrotingsspiegel.