HotBath

HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage Chroom GLA20CR

Adviesprijs €165,00
€140,00 incl. BTW
Uw voordeel: €25,00
Artikelcode: GLA20CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage Chroom GLA20CR

Ben je op zoek naar een vergrotingsspiegel die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging vormt aan je badkamer? Dan is de HotBath Gal Vergrotingsspiegel met wandmontage in de kleur Chroom de perfecte keuze voor jou.

Ontdek het verschil met 3x vergroting

Met een indrukwekkende vergroting van 3x brengt deze spiegel zelfs de kleinste details duidelijk in beeld. Of je nu je make-up wilt perfectioneren of je huidverzorgingsroutine wilt verbeteren, deze vergrotingsspiegel zorgt ervoor dat je geen enkel detail over het hoofd ziet.

Draai- en kantelbare functionaliteit

Dankzij de draai- en kantelbare functie van de HotBath Gal Vergrotingsspiegel kun je hem eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Hierdoor kun je de spiegel in de meest comfortabele positie plaatsen en de perfecte hoek vinden voor zowel zittend als staand gebruik.

Chroom: een tijdloze en veelzijdige kleurkeuze

De HotBath Gal Vergrotingsspiegel is uitgevoerd in de kleur Chroom, wat zorgt voor een elegant en verfijnd uiterlijk. Chroom staat bekend om zijn sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan elke badkamer. Het materiaal is ook gemakkelijk te combineren met andere materialen, waardoor je spannende contrasten kunt creëren in je interieur.

Bovendien is Chroom een tijdloze kleur die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne inrichting hebt of juist een meer klassieke uitstraling, deze vergrotingsspiegel in Chroom zal altijd een perfecte match zijn. En het beste van alles is dat de duurzame afwerking van Chroom ervoor zorgt dat de spiegel zijn unieke uitstraling behoudt, zelfs na verloop van tijd.