HotBath

HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA12GNP

Adviesprijs €345,00
€293,00 incl. BTW
Uw voordeel: €52,00
Artikelcode: CBA12GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA12GNP

Geef je badkamer een tijdloze uitstraling met geborsteld nikkel PVD

Wil je een stijlvol en duurzaam WC-borstelgarnituur voor je badkamer? Kies dan voor de HotBath Gal WC-borstelgarnituur in de afwerking Geborsteld Nikkel PVD (GNP). Deze matte finish zorgt voor een prachtige uitstraling die de tand des tijds moeiteloos doorstaat. De geborstelde afwerking laat zien dat het om een hoogwaardig ambachtelijk product gaat, waardoor jouw badkamer een luxe en tijdloze uitstraling krijgt.

Een duurzame keuze die beschermt tegen corrosie en krassen

Dankzij de PVD-coating blijft het WC-borstelgarnituur er na jaren intensief gebruik als nieuw uitzien. Het geborsteld nikkel PVD materiaal is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor het zijn schoonheid behoudt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over lelijke plekken of slijtage. Het WC-borstelgarnituur blijft altijd in topconditie en behoudt zijn prachtige geborstelde afwerking.

Eenvoudig te installeren en vrijstaand ontwerp

De HotBath Gal WC-borstelgarnituur is vrijstaand, wat betekent dat je het gemakkelijk overal in je badkamer kunt plaatsen. Met het meegeleverde installatiemateriaal is het eenvoudig te monteren. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met het boren van gaten in je muren of meubels. Je kunt het WC-borstelgarnituur precies daar neerzetten waar jij het wilt hebben, wat zorgt voor maximale flexibiliteit en gemak in je badkamer.

  • Matte finish voor een tijdloze uitstraling
  • Geborstelde afwerking voor een ambachtelijke look
  • Beschermt tegen corrosie, oxidatie en krassen
  • Eenvoudig te installeren en vrijstaand ontwerp
Maak van je badkamer een ware eyecatcher met het HotBath Gal WC-borstelgarnituur in de prachtige Geborsteld Nikkel PVD (GNP) afwerking. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Bestel nu en geniet jarenlang van een stijlvolle en probleemloze badkamer!