HotBath

HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Messing PVD GLA11BBP

Adviesprijs €435,00
€370,00 incl. BTW
Uw voordeel: €65,00
Artikelcode: GLA11BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Messing PVD GLA11BBP

Geniet van de tijdloze charme van Geborsteld Messing

Ben je op zoek naar een WC-borstelgarnituur wandmodel dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan je badkamer? Kies dan voor het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in de prachtige kleur Geborsteld Messing (BBP).

Geborsteld Messing is de perfecte keuze als je valt voor de matte uitstraling en de warme tint van messing. Deze afwerking is gemaakt met behulp van de PVD-technologie, waardoor de kleur jarenlang behouden blijft en bestand is tegen corrosie, oxidatie en krassen. Met deze duurzame keuze blijft je WC-borstelgarnituur er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

Een finish die de tand des tijds doorstaat

Met het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in Geborsteld Messing PVD (BBP) haal je een tijdloos en stijlvol stukje design in huis. De afwerking is niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer functioneel en praktisch. Door te kiezen voor dit wandmodel bespaar je ruimte en creëer je een opgeruimde uitstraling in je badkamer.

Laat je niet misleiden door goedkopere alternatieven die na verloop van tijd hun glans verliezen. Het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in Geborsteld Messing PVD (BBP) is een investering die zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds doorstaat.

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen.
  • Prachtige matte uitstraling voor een tijdloze en elegante look.
  • Optimaal gemak door het wandmodel, waardoor je ruimte bespaart in je badkamer.
  • Gegarandeerd jarenlang plezier en behoud van de prachtige afwerking.

Kies voor kwaliteit en stijl met het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in Geborsteld Messing PVD (BBP). Haal vandaag nog de tijdloze charme van geborsteld messing in huis en geniet van een WC-borstelgarnituur dat niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in je badkamer.