HotBath

HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Mat Zwart GLA11BL

Adviesprijs €235,00
€200,00 incl. BTW
Uw voordeel: €35,00
Artikelcode: GLA11BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak een statement met het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Mat Zwart

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Een stijlvol en functioneel wandmodel

Het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel is een perfecte toevoeging aan je badkamer of toiletruimte. Met zijn mat zwarte afwerking is dit WC-borstelgarnituur niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Het wandmodel zorgt ervoor dat de vloer vrij blijft, waardoor je meer ruimte hebt en de ruimte optimaal kan benutten.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een lange levensduur heeft. Het mat zwarte oppervlak is krasbestendig en blijft langdurig mooi. Daarnaast is het WC-borstelgarnituur eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de hygiëne in je badkamer of toiletruimte.

Met het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Mat Zwart haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Creëer een statement en geef je badkamer of toiletruimte een luxe uitstraling met dit trendy wandmodel. Bestel nu en geniet van de ultieme wc-borstelervaring!