HotBath

HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Nikkel PVD GLA11GNP

Adviesprijs €435,00
€370,00 incl. BTW
Uw voordeel: €65,00
Artikelcode: GLA11GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel Geborsteld Nikkel PVD GLA11GNP

Op zoek naar een prachtig WC-borstelgarnituur in een unieke afwerking? Dan is ons HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in Geborsteld Nikkel PVD (GNP) de perfecte keuze. Hieronder ontdek je waarom dit product zo speciaal is.

Elegant en duurzaam met een matte uitstraling

Met zijn matte afwerking van Geborsteld Nikkel PVD is dit WC-borstelgarnituur een waar pronkstuk voor je badkamer. De unieke coating zorgt ervoor dat dit product er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Je hoeft je geen zorgen te maken over metaalcorrosie, oxidatie of krassen, want de duurzame PVD-laag biedt krachtige bescherming. Dit WC-borstelgarnituur behoudt zijn schoonheid en doorstaat moeiteloos de tand des tijds.

Ambachtelijke kwaliteit en prachtige afwerking

Ons HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel is niet zomaar een standaard product. Het is een echt ambachtelijk product met een geborstelde afwerking. Hierdoor straalt het vakmanschap en kwaliteit uit. De prachtige afwerking tilt dit product naar een hoger niveau en maakt het een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur.

Maak een statement met Geborsteld Nikkel PVD

Ben je op zoek naar een WC-borstelgarnituur dat echt opvalt? Kies dan voor de moderne uitstraling van Geborsteld Nikkel PVD. Met zijn elegante matte afwerking en duurzame eigenschappen is dit WC-borstelgarnituur niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger in je badkamer. Geef je badkamer een upgrade en geniet van de tijdloze schoonheid van het HotBath Gal WC-borstelgarnituur wandmodel in Geborsteld Nikkel PVD.